Deprecated: Required parameter $type follows optional parameter $cache in /var/www/clients/client12019/web3172/toerisme/plugins/system/eprivacygeoip/helper.php on line 58
Ervaringen

Ervaringen

sita

 

 

 

 


"De inhoud van de projecten was interessant en toont je goed wat mensen allemaal moeten doen om een redelijk bestaan op te bouwen en vast te houden. Ook het feit dat zíj het erg op prijs stellen dat je komt, is belangrijk. Alles was goed geregeld en gemaakte afspraken werden nagekomen.
Waar ik erg over te spreken ben, is de manier van reizen zoals wij gedaan hebben de laatste 10 dagen, met privé-auto & chauffeur zodat je kan stoppen wanneer je wilt 
en niet met je koffer hoeft te sjouwen. Aangezien het voor ons niet superduur is om zo te reizen raad ik dat nieuwe reizigers aan.
Het wonen bij de mensen thuis vond ik leuk, al is meer kennis van Spaans wel een aanrader. Zo word je meteen ondergedompeld in de Nicaragua-sfeer. Maar het hostal in Matagalpa is ook een prettige plek."

Share |

hans

"Aan het einde van deze boeiende week wil ik jullie hartelijk danken. Het is voor mij en mijn vrouw een week geweest met veel verschillende indrukken die we nooit zullen vergeten. Onder andere door het enthousiasme waarmee we zijn rondgeleid en de projecten waarmee we hebben kennis gemaakt."

Share |

IMG 4444

"Nicaragua is geen vakantieland voor mensen die uit zijn op cocktailbars aan tropische stranden. Maar als je geïnteresseerd bent in het leven van de mensen in andere delen van de wereld en open staat voor hun kracht en optimisme, dan vind je in Nicaragua het land naar je hart."

Share |

anneke3

“Het meest indrukwekkende van de hele reis vond ik de bezoeken aan de projecten en de verhalen van de mensen.”

Share |

mayke

"Ik ben al vaker geweest en iedere keer weer vind ik het bijzonder om een bezoek te brengen aan de projecten en met name de vrouwen. Om te zien hoe enorm trots ze zijn op wat ze hebben bereikt. Om te zien dat het echt werkt."

Share |

floor

"Met een glimlach kijk ik terug op de ervaringen die ik heb opgedaan in Matagalpa; het werken met de mobiele school en de gedrevenheid van de kinderen bij het project Hormiguitas. Tot op de dag van vandaag heeft dat veel indruk op me gemaakt."


Share |