button7Geef je naam en email aan ons door wanneer je interesse hebt in een reis. Klik op deze knop:

Aanbod van reizen

Matagalpinos vertellen hun verhaal

Meet the locals

Bergen, jungle, apen, vogels, vlinders...

Natuur

Spaans leren in Matagalpa ¡qué bueno!

Spaans

Raften, abseilen, surfen op vulkaan...

Adventure

Maak kennis met de boeren op hun plantages

Koffie & cacao

Fumdec vrouw in haar winkel kleinVia onze stichting leer je Nicaragua op een unieke manier kennen. We werken direct samen met lokale partners in de stad Matagalpa: scholen, ondernemende vrouwen en koffieboeren. Een bezoek aan Matagalpa is een mooi begin van een vakantie in Nicaragua.

Hieronder vind je meer info over een week Meet the Locals in januari of de zomer van 2018. Deze week kun je combineren met andere pakketten, een reis op maat of een reis op eigen gelegenheid.

 

 

koffiefamilie

De start is een week Matagalpa, mooi gelegen in de bergen. Je maakt kennis met de stad, reist door de geweldige groene omgeving, bezoekt de koffieboeren, ondernemende vrouwen en logeert bij een gastvrije familie of in een gezellige hostal. Daarna kan je kiezen uit verschillende pakketten: Koffie & cacao, Spaans, Natuur of Adventure. Of je trekt zelf verder het land in.

We zorgen, samen met onze partners in Matagalpa, voor gidsen/tolken. In samenwerking met een gerenommeerd reisbureau in Nederland verzorgen we je ticket en eventuele verzekeringen. Lees er alles over in de bijlage.

Let op! Voor de reis van januari 2018 kun je je tot uiterlijk 1 november aanmelden.

Share |